Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, έγινε η υποδοχή και ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας από το Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου μας.

Αρχικά έγινε το καλωσόρισμα κυρίως των γονέων της Α΄ Λυκείου από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Δαμιανίδη Χρήστο και στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για βασικά θέματα λειτουργίας του σχολείου καθώς επίσης και για την επικοινωνία μεταξύ σχολείου και Γονέων & Κηδεμόνων.

Ο Διευθυντής έδωσε έμφαση σε διάφορα διδακτικά και μαθησιακά θέματα και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί μία καλή συνεργασία μεταξύ γονέων, μαθητών/τριων και διδασκόντων, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά μαθησιακά αποτελέσματα για τους μαθητές/τριες.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση σχετική με το πρόγραμμα σπουδών του Γενικού Λυκείου από την Δρ. Χαροκοπάκη Αργυρώ, καθηγήτρια του Σχολείου και τ. υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού.

Οι γονείς είχαν τέλος την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία, τη φοίτηση και πρόοδο των μαθητών/τριων, αλλά και άλλα πρακτικά και καθημερινά θέματα, που τους απασχολούν.

Δείτε εδώ την παρουσίαση της κ. Χαροκοπάκη Αργυρώς